direct zekerheid
 
  menu  
 
 

Welkom op de website van

direct zekerheid .

 
     
 
 

uw huis verkopen?

U kunt in een situatie verkeren waarin u uw woning zo snel mogelijk wil verkopen. Hieronder beschrijven wij een aantal voorbeeldsituaties waarbij wij u wellicht van dienst zouden kunnen zijn.

Stel dat u een nieuwe woning heeft aan gekocht; het feit dat u uw huidige woning nog moet verkopen geeft vaak spanningen en onzekerheid over de periode dat uw woning in de huidige woningmarkt te koop staat, daarbij is er vaak onzekerheid over de verkoopprijs. Komt er binnen de termijn dat u uw aangekochte woning moet afnemen wel iemand die de juiste prijs geeft? direct zekerheid haalt bij u de spanning weg en koopt direct!

Stel dat u uw droomhuis heeft gezien en deze graag wil aankopen.
U laat meerdere makelaars komen om de waarde van uw woning te bepalen.
De bedragen lopen uiteen en er is onzekerheid over de opbrengst.
direct zekerheid geeft u direct zekerheid over de opbrengst en u kunt zonder zorgen uw droomhuis aankopen.

Stel door omstandigheden kunt u uw hypotheeklasten niet meer betalen en de bank dreigt met "executie verkoop". Het is bekend dat uw woning bij een openbare verkoop zeer weinig opbrengt en dat u wellicht met hoge schulden komt te zitten.
direct zekerheid koopt direct en u kunt een goede afspraak met uw bank maken.

 

 

Stel dat u uw droomhuis heeft gezien en deze graag wil aankopen.
U laat meerdere makelaars komen om de waarde van uw woning te bepalen.
De bedragen lopen uiteen en er is onzekerheid over de opbrengst.

   

direct zekerheid geeft u meteen zekerheid over de opbrengst en u kunt zonder zorgen uw droomhuis aankopen.

direct zekerheid koopt uw huis direct
   

Stel u bezit samen met uw partner een woning maar u besluit uit elkaar te gaan. Het feit dat de gezamenlijke woning wellicht nog maanden te koop staat wilt u geen van beiden. direct zekerheid koopt meteen!

Stel u bent voornemens een woning te verkopen die in slechte bouwtechnische staat verkeerd, dit kan uw eigen woning zijn maar ook een woning van een familielid waarvan u de bouwtechnische gebreken en de historie niet kent.
Bij ''normale" verkoop aan particulieren kunnen eventuele ''verborgen gebreken" in de praktijk veel problemen geven. Wilt u dit risico niet lopen en wilt u uw woning zonder problemen in de huidige staat verkopen? Zelfs als deze niet leeg opgeleverd kan worden koopt direct zekerheid meteen van u zonder risico!

Stel uw situatie staat er bij de bovenstaande voorbeelden niet bij maar u wilt ''gewoon" snel uw woning verkopen, direct zekerheid koopt meteen! Ook wanneer uw woning reeds bij een makelaar te koop staat.

Neem snel contact op met direct zekerheid.

 

 

 

 
 
     
  webdesign: wmn-webdesign Tilburg  
  Copyright (c) 2005 - 2006 direct zekerheid. All rights reserved  
naar de beginpagina direct zekerheid koopt direct en u kunt een goede afspraak met uw bank maken. een snelle en veilige manier om uw woning te verkopen Direct zekerheid van de verkoop en betaling van uw woning. . neem contact met ons op webdesign hidden hit counter